Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J31a55n 63H10e62č66a

24. 2. 2022 22:09

Bohužel to bylo připravené dlouho dlouho a ruští vojáci aktuálně vycvičení taky, že Ukrajina nemá sebemenší šanci. Po pár dnech je hotovo. Západ je prostě obětoval, ale to se může v budoucnu šeredně vymstít.

Možná pikovteřiny času jsou ještě pro bleskový útok jak z moře, tak ze vzduchu. Po zemi není šance přesunout tolik techniky a lidí, tam se může podpořit jen domácí boj.

Já jen vidím tu strašnou bezmoc, že nikdo nedělá nic pro jejich záchranu. Sankce jsou opravdu jak ze vtipu za stovku.

1 0
možnosti

Nějak takhle to asi vypadalo, když Hitler napadl Čechy či Polsko.

Politici rozhořčení a, a, nic

7 0
možnosti
Foto

1, Evropa stahuje lidi z Ukrajiny, místo toho by měly Evropské státy "vyvinout nátlak" a z důvodu ochrany vlastních občanů (stejně jak to dělá Rusko) poslat na Ukrajinu své vojáky pro jejich ochranu.

2, Putin nechce zavírat kohouty na plynu a ropě. Evropa by měla udělat vše proto, aby je sama zavřela. Asi by to bylo divné požadovat po Rusku pohonné hmoty a potom tankovat je do bojové techniky.

3, Evropa bude vypovídat Ruské diplomaty. Místo toho by měla stáhnout všechny svoje lidi a teprve potom vypovědět všechny ambasády. Našim lidem hrozí stejné nebezpečí jak na Ukrajině, tak i v Rusku.

4, Na každý milion obyvatel EU deset tanků. Je to moc, nebo moc málo?

2 0
možnosti
MB

Ono to není tak jednoduché. Evropa zavře kohouty ruské ropě a plynu a budeme si ten internet číst u svíček? Provázanost dnešního globálního světa je dost komplikovaná.

1 1
možnosti
JF

Ruské banky si od loňska stahovaly dolary, Gazprom si pronajal zásobníky plynu, ale nenaplnil je - Búh války přeje předem připraveným! Ještě že je relativně mírná zima, jinak bysme v Evropě pěli dumky na ruskou notu ... :-/

3 2
možnosti
ZD

Ano, podobné signály tady byly a jak to, že na toto nereagovaly tajné služby a neupozornily vládu? Od čeho pak jsou? Nevěděli (čučkaři) nebo nechtěli (slouží jiným zájmům).

1 0
možnosti
JM

J50o74s65e89f 98M12i73k41e69l

23. 2. 2022 19:24

Takový mám dojem, že seznam těch "sankcí" nakonec ještě pošlou Putinovi, ten je proškrtá a odsouhlasí ty, které by ho moc nebolely, a pak je Západ teprve s velkou pompou vyhlásí. Koza (veřejné mínění) se nažere, vlk (Putin) zůstane celý. :-)

6 1
možnosti
VV

Samozrejme a zla EU v cele s Ulrike von der Leien se jeste Vovkovi omluvi. ;-D

3 0
možnosti
AV

A72d42a91m 26V43í46c76h81a

23. 2. 2022 19:00

Hlavně na seznamu chybí Putin

2 1
možnosti
MV

Je třeba přitvrdit. Zásah Ruska na území Ukrajiny také není "kosmetický".

7 1
možnosti
ZD

Dobře se bojuje od klávesnice... nebo se hlásíte?

0 1
možnosti

Vy byste měl napsat Bidenovi, okamžitě by Vaši genialitu ocenil a v mžiku by Vás instaloval na své místo. Nechcete se podívat do Bohnic? Máte k nim už docela blízko. Kdyby Vám to nedošlo, zbývá už prakticky jen odpojení Ruska od Swiftu. Asi zase nebudete nic vědět, o čem je vlastně řeč. Ty blogy. To je tedy skutečně na sociologický průzkum. Čím méně informací, tím holt sebevědomější doslova kecy.

5 10
možnosti
MV

Bidenovi psát nemusí, jako Vy nemusíte souhlasit s obsahem autorova textu. Ale proč zmiňujete Bohnice?

5 0
možnosti
LV

Máte úplnou pravdu. Ať to dopadne jakkoliv, vždycky nás to bude bolet. A to bychom měli mít na paměti, tomu by měly odpovídat sankce. Rusko se svým jednáním vyčlenilo z civilizovaného světa. Měli bychom se podle toho k němu chovat.

8 0
možnosti
JM

J27o29s30e40f 14M68i62k36e95l

23. 2. 2022 19:15

Jen ať to bolí hlavně ty, co mají pořád jakousi potřebu tam lézt a paktovat se s rusáky. Měli času dost, aby se odtud stáhli a podnikali jinde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 954x
obyčejný člověk

Seznam rubrik