Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M71i16l31a23n 56K84e23s96l

19. 2. 2022 21:30

Když bylo sestřeleno civilní letadlo nad Ukrajinou tak jak Rusové tak Američané ukázali družicové snímky oblasti ,ze které se mělo střílet.Každý však zřejmě ukazoval jen ty,které se mu hodily.Tak nikdo z nich nebyl moudrý,

1 1
možnosti
Foto

Jestli máte na mysli snímky leteckého útoku, které vydávala nějaká ruská televize a poté i TASS za družicové snímky, tak to byla evidentně fotomontáž. Dal se tam identifikovat výřez Ukrajiny z google map (což mohl být družicováý snímek) ale na něm byla i zcela nerealisticky velká letadla, která byla evidentně focena jinde a jindy.

5 0
možnosti

"Jít se dobrovolně nechat trefit...?" - Autor neví - v jeho věku -, že voják toho dobrovolně moc nedělá? Prostě dostane rozkaz a jede. Jedině že by chtěl dát výpověď, ale vsadím se, že to v Rusku s tou výpovědí nebude tak jednoduché. Podle mě Putin prostě jen tlačí na "Západ", rozuměj USA a NATO, že nesmí přijmout Ukrajinu do NATO. To je zatím vše. Další fází vývoje může být, že bude chtít Ukrajinu vojensky destabilizovat a způsobit politický převrat. To jsme na to všichni zvědavi. Jak známe ruské postupy - většinou přitom umře hodně lidí. Putin vždycky vyhrožuje jadernými zbraněmi, když mu dojdou argumenty - dělal to i když se uvažovalo o americkém radaru na Brdech.

3 2
možnosti
Foto

Velmoci se ve způsobu prosazování svých zájmů od sebe příliš neliší a jak nám ukazuje i nedávná historie, těžko nějaké záleží na tom, kolik při tom zařve lidí.

1 0
možnosti
Foto

Proč by to dělalo? Spekulují o tom pouze Američané a chrabří kavárensko-političtí bojovníci, kteří se tam jezdí někam na pole nechat vyfotit v maskáčích a s naraženým blembákem. Rusko nesčetněkrát deklarovalo, že jeho vstup na Ukrajinu nejenom nemá smysl, ale není ani v jeho zájmu.

5 6
možnosti

Vzpominam si na: Eto vase delo.

6 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

J93o17s25e43f 17B29á27r25t96a

19. 2. 2022 18:14

Dobré otázky a nepovolené odpovědi.

3 0
možnosti
Foto

Tak odpovězte a nestyďte se. Nikdo Vám to nezakazuje. Nebo někdo jo? Kdo?

0 0
možnosti

Takova technicka, povesit satelit na vychod ukrajiny nejde. Tam muze jen preletavat.

2 2
možnosti
Foto

Jde, když je na geostacionární dráze, je vůči místu na Zemi pořád na stejném místě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 954x
obyčejný člověk

Seznam rubrik