Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozoruhodné je, jak voliči a příznivci vítězného ANO se zuby nehty snaží přesvědčit ostatní, jak je to vítězství veliké. Neb tuší, že to není ani Pyrrhovo vítězství, ale z praktického hlediska debaklík.

Uvidíme. R^R^

4 0
možnosti
ZH

Prskají kolem sebe marmeládu tak mohutně, že se tím pokouší ostatní za(s)lepit a zvrátit tak v očích odpůrců ANO představy o výsledku voleb.

0 0
možnosti
JK

Andreji, Andreji, to jsi podnikatel ? S 20% firmu neovládneš. Myslíš si snad, že se volič nechá koupit jako nějaká akcie? Podle toho jak sypeš naše prachy do důchodců, tak asi ano a tentokrát nás to stálo opravdu balík. Jenže ne každý důchodce je sebestředný asociál jako ty a není mu jedno, že jeho vnoučata se budou mít hůř jak on jen kuli pár tisícovkám, které stejně nic neřeší. Někteří chápou, že budoucí důchodci dostanou mizerný, nebo žádný důchod a ještě budou platit nasekané megadluhy. Vláda v době konjunktury rozpustila rezervy a prožrala je, v době krize by se rezervy hodili, takhle vláda seká další stamiliardové dluhy a znovu je prožírá bez užitku. 300 miliard je fuč a investice žádná.

5 2
možnosti
ZZ

Smutné je, že v této době Coronakrize nasekaly dluhy všechny vlády na světě, nejen ta Babišova.

:-(:-(:-(

2 1
možnosti
VB

Je to divná doba, kdy se "vysvětluje" výsledek voleb jak se komu hodí... Podle vašeho výkladu vyhrál volby Putin a Lukašenko, protože měli přes 50%, a ve většině demokratických států prohráli - tu 20:80, jinde třeba 30:70%

0 0
možnosti
JJ

J73a83n 95J37a52n59u29š15k47a

4. 10. 2020 21:23

....búúú, búúúú, búúú autore

2 3
možnosti
ČP

Pokud jste to nepochopil, tak Babiš vyhrál volby. S přehledem.

6 0
možnosti
Foto

Otázkou ovšem je, co mu to bude platné, když koaliční partneři prohráli

6 0
možnosti
ZH

Uplakánek je nemocný na hlavu - není schopen přiznat prohru. S těmi jeho cca 20% se bez koalice s někým neobejde. A protože kvůli jeho osobě má ANO téměř nulový koaliční potenciál, pak fakticky prohrál. Koblihy pak mohou stříkat kolem sebe marmeládu jak chtějí, ale to je asi tak vše, co mohou dělat.

7 0
možnosti
LH

On neprohral, pokud se za viteze může prohladit Fiala....

0 0
možnosti
JL

Když si tak vybavím Klause a Zemana i Havla, nenáviděného Paroubka stejně nenáviděného Sobotku, vysmívaného Nečase - umí Češi něco jiného než nenávidět a posmívat se?

6 0
možnosti
VM

Proč se hned mluví o nenávisti a ne nedůvěře?

0 0
možnosti

Tak Jaromír Vomáčka složil píseň na poněkud vážnější téma, než jsou nějaké volby, a tak nevím, jestli by byl Vaším ostrovtipem, a la komunistický Dikobraz, unešen. Jinak obdivuju Vaši víru v to, že ti spojení troškaři by snad měli být něco lepšího.

6 0
možnosti
Foto

Nojo, ale on je doma v Průhonicích. Co teď s tím...?.... ;-D

2 0
možnosti
PL

P98e26t78r 10L85o92r51e77n26c

5. 10. 2020 20:24

V Průhonicích bydlí, ale DOMA tam není.

Doma je v SSR. Mentálně, citově, ...

0 0
možnosti
JH

Fandi, ale zůstaň člověkem:-)

2 0
možnosti
DK

Nevšiml jsem si, že by tu někdo Babišovi fandil ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 954x
obyčejný člověk

Seznam rubrik