Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro ANO pouze stačí trvat na osobě Andreje Babiše ve funkci ministra financí. Žádné další požadavky si klást nemusí.

Tímto si proti sobě žádné voliče nepoštve, protože tuto politickou krizi ANO nevyvolalo.

ČSSD nejvíce poškodí, pokud ANO neustoupí z požadavku ČSSD na odstoupení Babiše z funkce ministra financí. Babišovi stačí pouze vyčkávat.

0 0
možnosti
AR

Nyní možností odstavit Babiše z vlády a třeba i celé ANO je několik. Důležité bude dnešní jednání Sobotky se Zemanem. Sobotka by nejlépe udělal, když by už dnes odevzdal abdikační listinu Zemanovi. Ten dle zákona by měl pověřit sestavením nové vlády stranu nejsilnější, tedy socdem. A ti už by rozhodli kdo bude šéfem vlády a s kým sestaví vládu.

0 0
možnosti
JR

J67a70n 58R40á86ž

4. 5. 2017 8:38

Auto asi žije ve svých snech o vládě socialistů. Na téma demise to je článek, který se zřejmě nejvíce míjí s realitou.

0 0
možnosti
Foto

Při čtení jsem nabyl silného dojmu, že autor je nadšený příznivec socanů, když hodnotí podivný krok premiéra tak optimisticky - o dalších návaznostech ani nepíši.

3 0
možnosti
JK

Střízlivý rozbor bez bombastických hesel o zlodějích a pod., které vidíme u příznivců ANO. Právě tato jejich neustálá hysterie a potřeba rozhazovat špínu mě utvrzuje v přesvědčení, že tuší svůj pád. Strana padá společně s Babišem a po jeho odstrčení z ministerstva bude jen poloviční. Po poslechu telefonátů Babiše s médii, nemůže soudný člověk hodit ANO svůj hlas.

0 0
možnosti
PM

Jde o to, jestli soudnému člověku bude vadit víc sprosté vyjadřování či ovlivňování médií (o kterém je stejně dávno přesvědčen, je jedno z které strany) nebo estébácké metody výroby kompromitujících materiálů.

1 0
možnosti
DN

ČSSD a hlavně Sobotka se ocitli v situaci, kdy jakýkoli krok nemohl pomoci ČSSD. Ze všech variant vybral Sobotka tu, která ČSSD nepomohla a ANO nijak výrazně neoslabila. Sobotka se (naštěstí pro něho) vyhnul variantě odvolání Babiše. To by byl jediný horší krok pro ČSSD. ANO z této zápletky ale rozhodně nevyšlo poražené, nebo bezradné. V momentální situaci jsou vždy vítězové. Další věcí je, jak budou z této situace následně profitovat ostatní strany. Každopádně jediným opravdu poraženým je po tomto kroku český lid.

3 0
možnosti
JK

Domnívám se, že tato analýza je chybná.

2 0
možnosti
MB

Nevýrazný B.Sobotka šokoval podobně, jako Bobby Fischer - Borise Spasského v 6 hře - 1972. Udělal neobvyklý tah ... Na ten navázal svou následnou vítěznou hrou. Doslova všichni zmateni , (dnes v historii geniální neobvyklosti). Potom ovšem, současné tahy Bohúše už vidím jakési zmatené. Něco by mělo následovat, silná argumentace kořistných postupů oligarchy. Nějaký seriál, veřejná vystoupení, další trestní oznámení a žaloby. Pokud se tak nestane, Otloukánek je zde, je mu ubližováno, noviny to přece píšou a i spravedlivý hradní pán, se nebohého zastává ! :-)

1 1
možnosti
KP
Foto

Ten článek jste nemohl vyplodit ve střízlivém stavu.

3 1
možnosti
VH

nestojím o vaše kydy - ostatně karma 0, ve všem bez, prostě typickej sosan ....

4 1
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 954x
obyčejný člověk

Seznam rubrik